Program efterår 2022

Som det blev nævnt ved generalforsamlingen i maj, var vi ved at undersøge muligheder for, om vi skulle flytte vore klubaftner til Køge området.
Vi har fået tilbudt at benytte Køge Spejderhus, og ved besøg på stedet har vi konstateret, at det på stort set alle punkter matcher eller overgår det vi har i Borup. Bl.a. har lokalet en form, der gør at alle kan sidde med front samme vej.
Jeg ser derfor frem til at byde jer velkommen den 16. august kl. 19 i Køge Spejderhus, Marksvinget 22 i Køge.

Vi har haft lidt problemer med hjemmesiden. Den har været hacket, med efterfølgende tab af nogle sider og noget funktionalitet. Derefter holdt den op med at virke, kom op igen, og holdt igen op med at virke. Jeg vil gerne takke Søren Risager for hans støtte med udvikling og drift af den gamle hjemmeside gennem mange år. Det har været en stor hjælp, men nu er tiden inde til lave en ny side. Dette er den spæde start, men fremover vil vi vise de bedste billeder fra konkurrencerne, og medlemsgallerier. Jeg er ved at finde den bedste måde at gøre dette på.

Den 10. maj havde vi en tur til Faxe Kalkbrud. Det havde været tørke i flere måneder, men det sluttede netop denne aften. Med andre ord, så styrtede det ned det meste af aftenen. Det begrænsede de fotografiske udfoldelser den aften, men der var dog nogle få der begav sig ned i “hullet”.
3 digitale billeder fra turen til Faxe den 10. maj – eller et senere besøg på stedet – udgør K1, og de bedømmes af medlemmerne, som meddelt af Paul Erik via mail.

I programmet gælder:
Sort skrift markerer ordinære klubaftner –

Blå skrift markerer andre aktiviteter, f.eks. Region Nord (RN Foto).
Papirbilleder til RN Foto afleveres til Steen

Betaling for deltagelse i RN Foto konkurrencer foregår samlet, og koordineres af Steen, som opkræver fra de enkelte deltagere.

Steen Jensen

Foto: Steen Jensen

Sort skrift markerer klubaftner.

01/08 22 Upload start til RN Foto Papir 1. Se mere på www.rnfoto.nu

16/08 22 – Billeder fra Faxe og omegn – K1:
De kan tages på vores ”sommertur” eller senere. Der afleveres 3 digitale billeder, som sendes til Paul Erik inden 1. august. Forud for denne aften har Paul Erik talt sammen og rangeret billederne ud fra medlemmernes bedømmelse, og vi gennemgår billederne.
30/08 22 – Gennemgang K2 – emne: Bildetaljer – Gå tæt på nogle detaljer på en bil, indvendigt eller udvendigt.
Billeder til emnerne skal være taget efter 26. marts 2022, hvor emnerne blev offentliggjort.

Foto: Lars Kleist – Fuck Cancer

13/09 22 – Aflevering K2 –
Emnebilleder udfordrer fotografen til at skabe bedre fotos, men mange viger tilbage herfor, fordi det er vanskeligt uden vejledning at forhåndsudtænke sit emnebillede. Bjarne og Jørgen vil denne aften prøve at vejlede og diskutere hvordan man finder inspiration, fantasi eller lignende til at skabe sit emnebillede.
Sidste chance for aflevering af RN Foto – Papir 1 til Steen

19/09 22 Sidste frist for upload og aflevering af Papir 1 personligt til RN Foto’s billedsekretær

26/09 22 Upload start til RN Foto – Digital

27/09 22 – Gennemgang K3 – Emne: Rust – Indgang rusts mange former og farver