VELKOMMEN TIL VORES NYHEDSBREV!

Køge Fotoklubs nyhedsbrev er et nyt tiltag:

Vi prøver med dette initiativ at holde dig orienteret om konkurrencer og arrangementer i klubben. Mellem nyhedsbrevene kan du altid konsultere klubbens program og hjemmeside.

Og samtidig opfordrer vi til, at du kommer med indlæg om din fotografering. Det kan være i form af nogle billeder, forslag til ture, indslag på klubaftener eller anbefalinger om gode fotosteder. Mail til Jørgen.

Vi håber, at du tager godt imod nyhedsbrevet og deltager aktivt.

Du vil modtage det i god tid i relation til klubbens program.

Kommende arrangement

Spændende foredrag d. 17. januar 2023:

Fotograf Jonas Dalgaard Madsen, Næstved Fotoklub. Jonas vil fortælle om sin karriere og vise nogle af sine interessante billeder. Desuden vil han komme ind på, hvordan man kommer til at deltage i internationale konkurrencer.

Foto: Jonas Dalgaard Madsen

Kommende arrangement

Den næste konkurrence K5 har overskriften “VÅD”. Og den er defineret således:
Skabninger eller genstande, der har været udsat for vand/regn.
“Skabninger ” og “Genstande” skal forstås i vid forstand, så der er mange muligheder for at lade fantasien og kameraet arbejde!

Husk at der er aflevering på klubaftenen d. 6. december.

Nyt – nyt – nyt

Bestyrelsen har besluttet at aflyse de to før-visninger i foråret. De har efterhånden overlevet sig selv.

Vi har i stedet gjort plads til et par interessante arrangementer, bl.a. med fotograf Jonas Dalgaard Madsen. Se omtale ovenfor.

Hvis man har behov for at få vurderet billeder inden konkurrencerne, kan man bede et af klubbens medlemmer om at være sparringspartner.

Udstillinger:

Diamanten Lee Miller til 14. januar 23

Fotografisk Center Ung dansk fotografi til 18. december 22

Stevns FotoklubKulturloftet Udstillingen ”Fotografiets Mangfoldighed”

Åben i bibliotekets betjente åbningstid til 17.december 22

Informative og spændende youtube videoer (fra dyrberg):

Foto: Lee Miller